jaluzele

Jaluzele RELUXA

Sistemele Reluxa reprezintă o evoluție estetică și tehnologică în ceea ce privește protecția solară interioară. Avem o selecție largă de perdele și jaluzele concepute pentru a se adapta la intimitatea necesară în orice mediu din locuințe, birouri și întreprinderi. Marea varietate de culori, țesături, finisaje și accesorii, împreună cu utilizarea materialelor de cea mai bună calitate, reprezintă întotdeauna o soluție care combină tehnica și designul pentru a garanta confort și economii pentru utilizatori și companii.

Jaluzelele verticale sunt soluții elegante de acoperire a ferestrelor, având lamele dispuse vertical. Ele oferă control excelent al luminii și intimității, putând fi ajustate pentru a permite sau bloca intrarea razelor solare, iar designul vertical adaugă o notă modernă spațiului.

Jaluzelele orizontale, cunoscute și sub denumirea de storuri venetiene, au lamele orizontale care pot fi ridicate, coborâte sau înclinate, permițând ajustarea fluxului de lumină și a privirilor din exterior. Ele oferă o gamă largă de culori și materiale, completând perfect orice stil de interior și asigurând intimitatea dorită.

01.

Protecție împotriva insectelor

Plasele de insecte oferă o soluție eficientă pentru a păstra insectele în afara casei sau biroului. Ele previn intrarea acestor insecte în încăpere, reducând disconfortul și riscul de înțepături sau mușcături.

02.

Ventilație și lumină naturală

Plasele de insecte permit circulația aerului și pătrunderea luminii naturale în încăpere, asigurând un mediu plăcut și confortabil.

03.

Reducerea utilizării substanțelor chimice

Utilizarea plaselor de insecte poate reduce necesitatea utilizării substanțelor chimice pentru a controla insectele zburătoare. Aceasta contribuie la crearea unui mediu mai sănătos și mai sigur pentru ocupanții clădirii.

04.

Ușor de utilizat și întreținut

Plasele de insecte sunt ușor de instalat și pot fi demontate sau curățate cu ușurință în caz de necesitate. Ele necesită un minim de întreținere și pot fi utilizate pe o perioadă îndelungată.

Modele Textură Jaluzele

FR
VIOLA
VESNA
MELISA

Aveți nevoie de o estimare gratuită?

Cere ofertă de preț de formă imediată.