Jaluzele orizontale

Jaluzelele Orizontale RELUXA

Jețurile orizontale, cunoscute și sub denumirea de jaluzele venetiene, sunt un tip popular de acoperire a ferestrelor. Acestea sunt compuse din lamele orizontale ajustabile, care pot fi înclinate pentru a controla cantitatea de lumină și intimitate dorită. 

01.

Controlul luminii

Jaluzelele orizontale oferă un control precis asupra nivelului de lumină care pătrunde într-o încăpere. Lamelele pot fi înclinate în diferite unghiuri pentru a permite o lumină difuză sau pentru a bloca complet razele de soare.

02.

Intimitate ajustabilă

Jaluzelele orizontale permit reglarea nivelului de confidențialitate în încăpere. Prin ajustarea unghiului de înclinare al lamelelor, puteți obține o vizibilitate redusă dinspre exterior, asigurând intimitatea dorită.

03.

Controlul fluxului de aer

Rotirea lamelelor permite reglarea fluxului de aer care intră prin fereastra acoperită de jaluzele. Aceasta poate ajuta la menținerea unei circulații adecvate a aerului în încăpere.

04.

Durabilitate și ușurință în întreținere

Materialele utilizate pentru confecționarea jaluzelelor orizontale, precum vinilul, țesătura sau aluminiul, sunt rezistente și ușor de curățat. Acestea nu necesită o întreținere complexă și pot fi curățate cu ușurință cu ajutorul unui aspirator sau al unui ștergător umed.

05.

Design versatil

Jaluzelele orizontale sunt disponibile într-o varietate de materiale, culori și texturi, ceea ce le face potrivite pentru diferite stiluri de decor și preferințe estetice.

Aveți nevoie de o estimare gratuită?

Cere ofertă de preț de formă imediată.