Porți garaj

Porți garaj tip rulou RELUXA

Plasele de insecte sunt materiale perforate sau împletite, fabricate din poliester, fibra de sticlă sau nylon, utilizate pentru a crea o barieră fizică împotriva insectelor în case, birouri sau alte spații interioare. Aceste plase sunt concepute pentru a permite fluxul de aer și lumină, în timp ce împiedică insectele să intre în interior. Ele sunt montate pe ferestre, uși sau alte deschideri pentru a crea o barieră nevăzută, care să blocheze accesul muștelor, țânțarilor, gândacilor și altor insecte zburătoare în încăpere.

Plase pentru insecte

Plasele de insecte sunt disponibile în diferite dimensiuni și pot fi adaptate la ferestre sau uși de diverse forme și dimensiuni. Ele pot fi utilizate în locuințe, hoteluri, spații comerciale sau orice altă clădire în care este necesară protecția împotriva insectelor zburătoare.

01.

Protecție împotriva insectelor

Plasele de insecte oferă o soluție eficientă pentru a păstra insectele în afara casei sau biroului. Ele previn intrarea acestor insecte în încăpere, reducând disconfortul și riscul de înțepături sau mușcături.

02.

Ventilație și lumină naturală

Plasele de insecte permit circulația aerului și pătrunderea luminii naturale în încăpere, asigurând un mediu plăcut și confortabil.

03.

Reducerea utilizării substanțelor chimice

Utilizarea plaselor de insecte poate reduce necesitatea utilizării substanțelor chimice pentru a controla insectele zburătoare. Aceasta contribuie la crearea unui mediu mai sănătos și mai sigur pentru ocupanții clădirii.

04.

Ușor de utilizat și întreținut

Plasele de insecte sunt ușor de instalat și pot fi demontate sau curățate cu ușurință în caz de necesitate. Ele necesită un minim de întreținere și pot fi utilizate pe o perioadă îndelungată.

Plase

Plasa smart

Toate plasele au profil rezistent și plasă din fibră de sticlă, calitate superioară garantată!

Aveți nevoie de o estimare gratuită?

Cere ofertă de preț de formă imediată.