plase cu balamale

Plasă Cu Balamale RELUXA

Plasa robustă, special concepută pentru uși, este ideală pentru zonele de trecere continuă de la parter sau pentru accesul în grădini. Deschiderea sa rabatabilă este simplă, datorită butonului sau mânerului său.

De asemenea, are posibilitatea de a plasa o suprapunere, cu ajutorul căreia putem ascunde eventualele neregularități pe care le poate prezenta cadrul deschiderii, unde va fi amplasată.

01.

Protecție împotriva insectelor

Plasele de insecte oferă o soluție eficientă pentru a păstra insectele în afara casei sau biroului. Ele previn intrarea acestor insecte în încăpere, reducând disconfortul și riscul de înțepături sau mușcături.

02.

Ventilație și lumină naturală

Plasele de insecte permit circulația aerului și pătrunderea luminii naturale în încăpere, asigurând un mediu plăcut și confortabil.

03.

Reducerea utilizării substanțelor chimice

Utilizarea plaselor de insecte poate reduce necesitatea utilizării substanțelor chimice pentru a controla insectele zburătoare. Aceasta contribuie la crearea unui mediu mai sănătos și mai sigur pentru ocupanții clădirii.

04.

Ușor de utilizat și întreținut

Plasele de insecte sunt ușor de instalat și pot fi demontate sau curățate cu ușurință în caz de necesitate. Ele necesită un minim de întreținere și pot fi utilizate pe o perioadă îndelungată.

Aveți nevoie de o estimare gratuită?

Cere ofertă de preț de formă imediată.