Rolete

Economie de energie și sustenabilitate

Ferestrele sunt punctul cel mai sensibil, din punct de vedere termic, din orice tip de clădire. Este locul prin care intră cel mai ușor frigul iarna și căldura vara. Prin urmare, este locul în care se irosește cea mai mare parte a energiei.

Din acest motiv, alegerea unui bun oblon rulant este esențială pentru orice tip de lucrare de construcție, fie că este vorba de o construcție nouă sau de o renovare. Experiența vastă a companiei Saxun în domeniul fabricării de obloane rulante ne permite să vă oferim o gamă largă de produse pentru a răspunde tuturor tipurilor de nevoi.

Avem o gamă completă compusă din lamele din aluminiu profilat, aluminiu extrudat și PVC, cu caracteristici estetice și mecanice optime, precum și o mare varietate de casete, cu ajutorul cărora să atenuați acest flux de energie și să oferiți protecție solară.

Roletele din PVC sunt sisteme de acoperire pentru ferestre, confecționate dintr-un material plastic rezistent numit policlorură de vinil (PVC). Acestea sunt proiectate pentru a oferi protecție solară, izolare termică și fonică, precum și confidențialitate în încăperi.

Roletele din PVC constau într-un panou de PVC flexibil, care poate fi rulat în sus sau în jos folosind un mecanism de acționare. Acestea sunt instalate în partea de sus a ferestrei și pot fi acționate manual cu ajutorul unui șnur, o curea sau o manivelă, sau pot fi acționate electric cu ajutorul unui motor.

Acestea sunt doar câteva din beneficiile pe care le oferă roletele din PVC. Acestea sunt utilizate frecvent în case, birouri, hoteluri și alte tipuri de clădiri, datorită funcționalității și versatilității lor.

Roletele de aluminiu sunt sisteme de acoperire pentru ferestre, fabricate din aluminiu durabil și rezistent. Acestea sunt proiectate pentru a oferi protecție solară, izolare termică și fonică, precum și confidențialitate în încăperi.

Roletele de aluminiu constau într-un panou de aluminiu pliat sau extrudat, care poate fi rulat în sus sau în jos folosind un mecanism de acționare. Acestea sunt instalate în partea de sus a ferestrei și pot fi acționate manual cu ajutorul unui șnur, o curea sau o manivelă, sau pot fi acționate electric cu ajutorul unui motor.

Roletele de aluminiu sunt utilizate pe scară largă în clădiri rezidențiale, comerciale și industriale, oferind multiple beneficii în ceea ce privește protecția solară, izolarea termică și fonică, precum și aspectul estetic al ferestrelor. Ele sunt o alegere populară datorită durabilității, funcționalității și versatilității lor.

Aveți nevoie de o estimare gratuită?

Cere ofertă de preț de formă imediată.