plase fixe pvc

Plasă fixă PVC RELUXA

Acesta este cel mai simplu și mai economic sistem și este ideal pentru ferestrele la care nu este necesar accesul la exterior. Este foarte ușor de instalat datorită suporturilor din oțel inoxidabil care sunt înșurubate pe deschidere și pe care se prinde plasa de insecte.

01.

Protecție împotriva insectelor

Plasele de insecte oferă o soluție eficientă pentru a păstra insectele în afara casei sau biroului. Ele previn intrarea acestor insecte în încăpere, reducând disconfortul și riscul de înțepături sau mușcături.

02.

Ventilație și lumină naturală

Plasele de insecte permit circulația aerului și pătrunderea luminii naturale în încăpere, asigurând un mediu plăcut și confortabil.

03.

Reducerea utilizării substanțelor chimice

Utilizarea plaselor de insecte poate reduce necesitatea utilizării substanțelor chimice pentru a controla insectele zburătoare. Aceasta contribuie la crearea unui mediu mai sănătos și mai sigur pentru ocupanții clădirii.

04.

Ușor de utilizat și întreținut

Plasele de insecte sunt ușor de instalat și pot fi demontate sau curățate cu ușurință în caz de necesitate. Ele necesită un minim de întreținere și pot fi utilizate pe o perioadă îndelungată.

Aveți nevoie de o estimare gratuită?

Cere ofertă de preț de formă imediată.